Klicka på denna länk för att komma till nya hemsidan  https://www.hembygd.se/lindberga-hembygdsf-rening/activities/8307 Spara gärna ner den på edra mobiler och datorer så ni lätt kan följa vår verksamhet.

Delar av styrelsen och nya webbmastern Bertil Karlsson har nu varit på utbildning i Nya hemsidan genom Hembygd.se. för Kenneth Johansson, Gödestads Hembygdsförening.

Nya sidan lades upp igår och är under uppbyggnad en tid framöver då delar av material från denna hemsida skall registreras men redan nu önskar jag alla börjar använda den nya hemsidan där allt nytt kommer att publiceras varvid denna hemsida blir mer och mer inaktuell. Jag avslutar härmed mitt arbete med denna hemsida som jag under en övergångsperiod något år administrerat och önskar att alla gamla och nya användare ska finna sig tillrätta på den nya hemsidan.

Denna hemsida kommer så småningom att släckas ner men allt som finns kommer att kunna ses tills dess. Dessutom är  kalendern för 2019 års aktiviteter aktuellt inlagd och där kan ses vad som är planerat under året tills det blir registrerat på den nya hemsidan.

Med önskan om ett bra hembygdsår tackar jag för mig.

Hans-Eric Östheden

Länk till Nya Hemsidan där f o m 190205 allt nytt hamnar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *